مواد لازم : طالبی 1کیلو
شکر نصف لیوان یا حدود 4 تا 5 قاشق
خامه پاستوریزه 1 پاکت 200 گرمی
پودر ژلاتین 2 ق.غ سرپر -
آب سرد 1 لیوان -
طرز تهیه : ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس روی بخار اب بروش بن ماری اجازه دهید تا کاملا ژلاتین حل شود ...
طالب را ریز کرده در مخلوط کن بریزید نصف لیوان آب سرد باقی مانده به همراه خامه پاستوریزه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . تا طالبی کاملا یکدست شده و بصورت فرنی دربیاد .
به طالبی مخلوط شده ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کنید در قالب مورد نظر بزرگ یا تک نفره بریزید و بگذارید در یخچال 8 ساعت بماند ... بعد از 8 ساعت میتوانید قالب را چند لحظه در اب جوش بگذارید تا دسر از قالب جدا شود/... نوش جان
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 1614 | alireza |