loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

موادلازم: برنج ایرانی: 2 پیمانه گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد مرغ: 250 گرم پیاز: یک عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری روغن:3 قاشق غذاخوری نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم آب : یک کاسه ابتدا مرغ ر

موادلازم:
برنج ایرانی: 2 پیمانه
گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
مرغ: 250 گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن:3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
آب : یک کاسه
ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد) سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم . نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.

درباره
برچسب ها دمپخت گوجه ,
علیرضا حسن نیا بازدید : 661 جمعه 03 شهريور 1391 زمان : 10:46 نظرات (0)
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






    آمار سایت
  • کل مطالب : 894
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 2640
  • آی پی امروز : 52
  • آی پی دیروز : 60
  • بازدید امروز : 321
  • باردید دیروز : 261
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 13
  • بازدید هفته : 582
  • بازدید ماه : 9,798
  • بازدید سال : 71,389
  • بازدید کلی : 2,809,101