loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

دمپخت گوجه

موادلازم:
برنج ایرانی: 2 پیمانه
گوجه متوسط نگینی خرد شده: 3عدد
مرغ: 250 گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
روغن:3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
آب : یک کاسه
ابتدا مرغ را خرد کرده و در روغن خوب سرخ می کنیم (بهتر است شعله گاز زیاد باشد) سپس مرغ ها برداشته و شعله گاز را کم نموده و در روغن باقی مانده پیاز را که از قبل نگینی خرد کرده ایم سرخ می کنیم . نمک و زردچوبه و فلفل را اضافه و کمی تفت می دهیم بعد گوجه ها را به آنها اضافه میکنیم صبر میکنیم کمی بجوشد وقتی گوجه ها نرم شدند رب را اضافه نموده و هم میزنیم سپس مرغ های سرخ شده را اضافه کرده و آب را میریزیم و در قابلمه را گذاشته و ده دقیقه صبر میکنیم تا با شعله زیاد به جوش آید سپس برنج را که از فبل خیس کرده ایم را به آن اضافه نموده و میگذاریم که آب برنج کم شده و برنج آماده دم کردن شود بعد دم کنی و سر طرف را روی ظرف گذاشته و میگذاریم با شعله ملایم 3 ربع دم بکشد.

درباره
برچسب ها دمپخت گوجه ,
علیرضا حسن نیا بازدید : 575 جمعه 03 شهريور 1391 زمان : 10:46 نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






    آمار سایت
  • کل مطالب : 887
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 2638
  • آی پی امروز : 34
  • آی پی دیروز : 42
  • بازدید امروز : 1,497
  • باردید دیروز : 187
  • گوگل امروز : 2
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,601
  • بازدید ماه : 6,555
  • بازدید سال : 72,766
  • بازدید کلی : 2,587,875