close
چت روم

سالاد تبوله ‌با انار و نعنا


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - پنجشنبه 06 مهر 1391| 9:21

مواد لازم برای چهار نفر :

▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
▪ یک عدد ساقه کرفس
▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
▪ آب ۲ عدد لیموترش
▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
▪ یک عدد انار (دان شده)
▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه:
۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند.

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: آموزش غذای عربی, اموزش آشپزی, سالاد, سالاد تبوله ‌با انار و نعنا, سالاد عربی, سالاد لبنانی, سایت آشپزی, غذای عربی, غذای لبنانی,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 142
  • بارديد ديروز : 86
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,390,298
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 1
  • اعضاي آنلاين : 0