close
چت روم

اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - پنجشنبه 25 آبان 1391| 14:42

مواد لازم
سینه مرغ: 1 عدد
قارچ: 3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری
پنیر مازارلا: 2/1 لیوان
گوجه فرنگی بدون پوست: 1 عدد
آب: 2 قاشق غذا خوری
جعفری: 5 ساقه
آرد سفید: 3 قاشق غذا خوری
پاپریکا، پودر سیر، آویشن، روغن، نمک وفلفل به مقدار دلخواه
دستور تهيه :
ابتدا سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و استخوانها و پوست را جدا می کنیم، هر قسمت را بصورت برش های طولی به 2 قسمت برش می دهیم و با استیک کوب یا گوشت کوب کمی آن ها را پهن می کنیم ( تکه های گوشت نباید سوراخ شوند )، مقداری از ادویه ها را با روغن مخلوط کرده و سینه های مرغ را داخل آن می گذاریم، گوجه فرنگی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم، سس گوجه فرنگی، پودرسیر، آویشن و نمک و فلفل را اضافه کرده و جعفری ها را خرد و اضافه می کنیم کمی تفت می دهیم و آب را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و از روی حرارت بر می داریم، سینه های مرغ را پهن گرده و مقداری از قارچ خرد شده و پنیر را همراه مقدار کمی از سس وسط هر یک می گذاریم، کناره های را روی هم آورده و با گوشت کوب به آرامی لبه ها را می کوبیم تا به یکدیگر بسته شوند، رو و زیر مرغ را آرد زده و با مقدار کمی روغن حدود 5 تا 6 دقیقه سرخ می کنیم و با مابقی سس سرو می کنیم

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: آموزش پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی, دستور پخت اسکالوپ مرغ به سبک ایتالیایی, آموزش عذا های ایتالیایی, غذا های ساده و خوش مزه,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 51
  • بارديد ديروز : 122
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,380,254
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 2
  • اعضاي آنلاين : 0