close
چت روم

سوپ بادمجان


A4i.ir



همین حالا مشترک اخبار داغ وب سایت باشید
علیرضا حسن نیا - دوشنبه 13 آذر 1391| 17:3

مواد لازم:
روغن گیاهی =1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده =1 عدد متوسط
گوشت چرخ کرده =500 گرم
سیر کاملاً خرد شده =1 حبه
بادمجان خرد شده =500 گرم
هویج خرد شده =سه چهارم پیمانه
کرفس خرد شده =سه چهارم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده =400 گرم
شکر =یک قاشق چایخوری
نمک =یک قاشق چای خوری
فلفل =نصف قاشق چایخوری
ماکارونی پیچ =نصف فنجان
جعفری تازه و خرده شده=یک قاشق غذا خوری
پنیر پارمزان رنده شده نصف فنجان

روش تهیه:
* روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
* سپس گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
* هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
* مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
* مواد را به هم بزنید.
بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
* زمان پخت می‌بایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.
* این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.

به این مطلب امتیاز دهید :

0
0

کلید واژه: دستور پخت سوپ بادمجان, روش پخت سوپ بادمجان,


ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
X


تبادل لینک - افزایش آمار

ورود اعضا

نام کاربری :
رمز عبور :
فراموشي رمز عبور


نظرسنجي

کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






---------------------------------------------------------

آمار سايت

  • بازديد امروز : 87
  • بارديد ديروز : 47
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل ديروز : 0
  • بازديد کلي : 2,385,909
  • تعداد اعضا : 2634
  • افراد آنلاين : 2
  • اعضاي آنلاين : 0