close
چت روم
برنج لقمه ای برای سحری
loading...

AgEnT4IrAnIaN.Ir

برنج لقمه ای غذایی کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران است که البته باید شب قبل پخته شود. این غذا برای افراد بی اشتهایی که صبحها تمایل به خوردن چیزی ندارند خیلی مناسب است. مواد لازم: برنج=۱ پیمانه ماست=دو قاشق سیب زمینی آب پز شده=۳ عدد آب=2 پیمانه تخم مرغ=1عدد فلفل دلمه‌ای رنگی=نصفی یا یک عدد خیلی کوچک هویج=1عدد پیاز داغ=1عدد فیله مرغ=سه عدد ابلیمو و نمک=مقداری برای پختن این غذا ابتدا یک پیمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته می پزید با این تفاوت که قبل از کشیده شدن کامل آب برنج دو قاشق…

برنج لقمه ای غذایی کامل و سیر کننده برای سحری روزه داران است که البته باید شب قبل پخته شود. این غذا برای افراد بی اشتهایی که صبحها تمایل به خوردن چیزی ندارند خیلی مناسب است.
مواد لازم:

برنج=۱ پیمانه
ماست=دو قاشق
سیب زمینی آب پز شده=۳ عدد
آب=2 پیمانه
تخم مرغ=1عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی=نصفی یا یک عدد خیلی کوچک
هویج=1عدد
پیاز داغ=1عدد
فیله مرغ=سه عدد
ابلیمو و نمک=مقداری

برای پختن این غذا ابتدا یک پیمانه برنج خود را با نمک و اب و روغن کته می پزید با این تفاوت که قبل از کشیده شدن کامل آب برنج دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. برنج باید دم بکشد اما نباید ته بگیرد.  وقتی برنج پخت و خنک شد سیب زمینی اب پز شده را رنده کرده ( رنده ریز ) و روی برنج بریزید. یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید. ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید.فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید. همان طور که مشاهده کردید این غذا تمامی مواد مورد نیاز بدن را دارد و تا افطار شما را پر انرژی نگه می دارد. ضمن اینکه به سادگی هم خورده می شود.

درباره
برچسب ها برنج لقمه ای سماق پلو لوبیا پلو شیرازی لقمه گوشتي پلوی اروپایی موجور( غذای سنتی ترکیه ) پلوی اگه (ترکیه) پلوی لبنانی(مجبوس) طرز تهیه کشک بادمجان لقمه ایی مجبوس با مرغ(پلوی لبنانی) دمی زیره بادنجان پلو پیازچه با مرغ مرغ و برنج تایلندی آلبالو پلو سوتی پلو باقالي پلو با ماهيچه طرز تهیه باقلا پلو با ماهیچه ارمنی پلو با بال مرغ باقالی پلو با ماهیچه آلبالو پلو با مرغ سوپ حبوبات با سبزی ته چین آلبالو زرشک پلو قاطی دایره های برنج اسلامبولی پلو شش كباب مخصوص کپه عربی پاستا آلانورما انار پلو(مخصوص شب یلدا) دمپختك گشنــیز پلــو رشته پلو با گوشت گوسفند میگو پلو با نخود فرنگی چلوی ساده دمی شیرازی دیگچه مشهدی مکش(غذای سنتی ایرانی) گشــنيز پلـو گشنیز پلو لقمه گوشتی سالاد ذرت تازه و برنج دلمه فلفل با پنیر پیتزا آش دوغ سبزی پلو می یَدُم (لــَخ لــَخ) یک غذای اصیل بوشهری پلو يوناني لقمه گوشتی پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی پلوشويد لوبيا با گوشت قيمه پلو ماهی قالبی ,
علیرضا حسن نیا بازدید : 557 شنبه 14 مرداد 1391 زمان : 7:47 نظرات ()
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی
تبلیغات
Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    کدام بخش از سایت را بیشتر می پسندید ؟






    آمار سایت
  • کل مطالب : 884
  • کل نظرات : 98
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 2634
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 31
  • بازدید امروز : 189
  • باردید دیروز : 60
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 189
  • بازدید ماه : 4,469
  • بازدید سال : 34,912
  • بازدید کلی : 2,427,784