آش دوغ اردبیل
مواد لازم :
1- دوغ = سه لیتر
2- نخود پخته =معادل دو لیوان
3- سبزی آش خرد شده = دویست گرم
4- سیر تازه=به مقدار دلخواه
5- آرد =پنج قاشق غذا خوری
6- برنج=نصف پیمانه
7- گوشت چرخ کرده = مقداری (در صورت تمایل)
8- نمک و نعنا داغ= به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا آرد و برنج را با کمی دوغ مخلوط میکنیم تا آرد کاملا حل شود سپس دوغ را داخل قابلمه ریخته و مخلوط آرد و برنج را به آن می افزائیم و به طور مستمر ودر یک سمت هم می زنیم (با حرارت بالا )تا جائیکه دوغ جوش بیاید.در این مرحله گوشت چرخ کرده را با کمی نعنا و نمک ورز داده و کوفته ریزه های قلقلی کوچک درست کرده داخل آش می ریزیم (البته اضافه کردن کوفته ریزه ها به دلخواه است )
سبزی و سیر و نخود پخته شده را نیز در همین مرحله به مواد می افزائیم و در ظرف را نیمه بسته میگذاریم تا آش به اصطلاح جا بیفتد(با حرارت ملایم).(نیمه بسته می گذاریم تا آش سر نرود)وقتی برنج آش کاملا پخت و لعابدار شد یعنی از حالت آّبکی و شل خارج شد آش آماده سرو است برای تزئین می توان از نعنا داغ استفاده کرد.
نوش جان
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 1602 | alireza |